Locatie

De praktijk van De Onverwachte Kracht maakt gebruik van de speelzaal in de OBS de Kameleon in Velp. Mocht u niet naar deze locatie toe kunnen komen, dan kan de therapie mogelijk op de school van uw kind plaats vinden.

Tarieven

De kosten voor een sessie zijn;

  • 65 € bij een gezinsinkomen tot 1.900 € netto per maand
  • 75 € bij een gezinsinkomen boven 1.900 € netto per maand

Vergoeding

De Onverwachte Kracht heeft een contract met gemeenten in de regio Centraal Gelderland, waardoor de therapie vergoed kan worden bij verwijzing door huisarts of wijkteam.

Een aantal zorgverzekeraars vergoeden de consulten van De Onverwachte Kracht vanuit de een aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen).

In de onderstaande link kunt u zien of uw polis PMKT vergoed:

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychomotorische-kindertherapie

De Onverwachte Kracht is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Voor Psychomotorisch Kindertherapeuten (NVPMKT) en de overkoepelende Vereniging voor Vaktherapeuten (FVB)  registratienummer 106154 en bij de RBCG onder licentienummer 304021GR. AGB code zorgverlener 90045619, AGB code praktijk 9054262. Deze gegevens kunt u aan de zorgverzekeraar doorgeven als u belt om vragen te stellen over vergoeding.

Meer informatie over psychomotorische kindertherapie kunt u vinden op www.nvpmkt.nl

Bent u tevreden over de hulpverlening van De Onverwachte Kracht, vertel het anderen. Mocht u niet tevreden zijn, vertel het mij. Ik leer ook van fouten.

Voor het wettelijk gedeelte m.b.t. klachten ben ik aangesloten bij het NIBIG, RBCZ (TCZ) en FVB. Via deze link komt u op site van FVB. https://www.vaktherapie.nl/klacht