Praktische informatie

Bernyke Veldkamp

Bent u geïnteresseerd, neemt u dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.

U kunt mij bellen op 06 1920 6310.

Ook kunt u mij bereiken via mail: contact@deonverwachtekracht.nl

De onverwachte kracht staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel: 34324619

Locatie

De praktijk van De Onverwachte Kracht maakt gebruik van de speelzaal in de OBS de Kameleon in Velp.

Mocht u niet naar deze locatie toe kunnen komen, dan kan de therapie mogelijk op de school van uw kind plaats vinden.

Vergoeding

De Onverwachte Kracht heeft een contract met gemeenten in de regio Centraal Gelderland, waardoor de therapie vergoed kan worden bij verwijzing door huisarts of wijkteam. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden de consulten van De Onverwachte Kracht vanuit de een aanvullende verzekering (alternatieve geneeswijzen). Als u op deze link klikt, kunt u zien of uw polis PMKT vergoed. De kosten voor een sessie wanneer u die uit de zorgverzekering betaald:

  • 65 € bij een gezinsinkomen tot 1.900 € netto per maand
  • 75 € bij een gezinsinkomen boven 1.900 € netto per maand

Registratie

De Onverwachte Kracht is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Voor Psychomotorisch Kindertherapeuten (NVPMKT) en de overkoepelende Vereniging voor Vaktherapeuten (FVB) registratienummer 106154 en bij de RBCG onder licentienummer 304021GR. AGB code zorgverlener 90045619, AGB code praktijk 9054262. Deze gegevens kunt u aan de zorgverzekeraar doorgeven als u belt om vragen te stellen over vergoeding. Meer informatie over psychomotorische kindertherapie kunt u vinden op deze website. Bent u tevreden over de hulpverlening van De Onverwachte Kracht, vertel het anderen.

Mocht u niet tevreden zijn, vertel het mij. Ik leer graag van mijn fouten.

Klachtenregeling

Ik hoop natuurlijk dat je tevreden bent met de behandeling en mijn bejegening. Als dat zo is, vind ik het fijn als je dit ook aan andere ouders vertelt. Mocht je niet tevreden zijn over de behandeling, dan stel ik het op prijs als je dit eerst bij mij aangeeft. Dan kijken we gezamenlijk naar een oplossing. Als dat nog onvoldoende tot tevredenheid leidt, kan er een beroep gedaan worden op een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Hiervoor is De Onverwachte Kracht aangesloten bij 2 instanties, te weten;

Als je bent doorverwezen via de huisarts of de wijkcoach, dan kunt u de klacht indienen bij het FVB. Als je de behandeling zelf betaalt of een beroep doet op vergoeding vanuit de aanvullende polis van uw eigen Zorgverzekering, dan kunt u de klacht indienen bij het NIBIG.